Glikoja e fikut të egër është gjëja më e mirë që do të shijoni këto kohë!

Food Delivery
2 vjet më parë | Neps.al
Glikoja e fikut të egër është gjëja më e mirë që do të shijoni këto kohë!

Glikoja e fikut të egër është gjëja më e mirë që do të shijoni këto kohë!

KUZHINËLAJME

Glikoja e fikut të egër është gjëja më e mirë që do të shijoni këto kohë!

Fiku që me gjasa e prisnit të gjithë, po del dalëngadalë në tregjet ku jeni mësuar të bëjmë pazar zakonisht. Ky frut ka një larmishmëri recetash ku mund të përdoret duke filluar nga brusketat me fiq, sallatat apo në ëmbëlsira të ndryshme.

Madje vetë fiku mund të kthehet në një ëmbëlsirë fantastike me pak kosto. E kam fjalën për glikonë e fikut, që sa herë të qerasni miqtë do të nderoheni para tyre!

Mirëpo na duhet ta pranojmë se glikoja e fikut ka teknikat dhe sekretet e veta në përgatitje. Do mund, kohë dhe përkushtim.

Pikërisht për këtë arsye, “Edua Shop”, sjell për të gjithë ju produkte bio të vërteta shqiptare, me paketime elegante, artizanale dhe shumë të këndshme. Puna thjeshtësohet edhe më shumë duke e porositur glikonë e fikut nga telefoni, thjesht dhe vetëm përmes SnapFood. Porosia juaj do të përfundojë brenda 20 sekondave dhe shumë shpejt do të vijë në adresën tuaj.