Në këtë kohë pandemie, restoranti i lagjes ka nevojë për ty!

Food Delivery
1 vit më parë | Neps.al
Në këtë kohë pandemie, restoranti i lagjes ka nevojë për ty!

Në këtë kohë pandemie, restoranti i lagjes ka nevojë për ty!

Restorantet janë një ndër kategoritë të cilat duan një mbështetje të veçantë këtë periudhë duke qenë se edhe sipas parashikimeve të qeverisë, do të jenë fasha e fundit e bizneseve që do të hapen në vendin tonë.

Por si mund të kontribuosh edhe ti, në mbarëvajtjen e mëtejshme të këtyre bizneseve?
Këto kohë zgjidhja më e mirë që i mban hapur restorantet është shërbimi Delivery. Pra ti porosit nga shtëpia apo puna jote dhe porosia vjen aty ku je ti!

Me një porosi të thjeshtë nga telefoni, secili prej nesh kontribuon në mbajtjen në këmbë, sidomos të bizneseve familjare. Duke porositur një sallatë, supë, picë a ndonjë ëmbëlsirë, ti dhe unë ndihmojmë një familje shqiptare të çojë të ardhura në shtëpi e të mbyllë shpenzimet në fund të muajit.

Me një veprim të vogël, të gjithë së bashku kontribuojmë në ekonominë e vendit që kjo e fundit të ecë përpara e ditë më të mira të shohë.

A duhet të stepesh të porosisësh Delivery në këtë kohë pandemie?
Aspak. Studimet deri më tani kanë treguar se virusi COVID-19 nuk transmetohet përmes ushqimeve.

Si ta bësh më të lehtë porosinë online?
Duke shkarkuar SnapFood dhe duke zgjedhur restorantin tuaj të preferuar me një klik.

Përse SnapFood?
Sepse SnapFood bashkëpunon me restorantet më të mira në kryeqytet dhe sigurohet që ushqimet tuaja të jenë të freskëta, cilësore dhe të përgatitura konform të gjitha rregullave higjieno-sanitare.

Mbështet edhe ti! Porosit nga restoranti i preferuar i zonës i cili ka hapur dyert e kuzhinës prej ditësh dhe ofron sërish të njëjtat ushqime të shijshme për ty!