Rrjeti i famshëm i Fast-Food në Tiranë i bashkohet më në fund aplikacionit SnapFood

Food Delivery
1 vit më parë | Neps.al
Rrjeti i famshëm i Fast-Food në Tiranë i bashkohet më në fund aplikacionit SnapFood

Rrjeti i famshëm i Fast-Food në Tiranë i bashkohet më në fund aplikacionit SnapFood

Sa herë na shkon nepsi për ushqim Fast-Food në Tiranë, është e pamundur të mos na vijë ndërmend emri i “Big Bite”. Prej shumë vitesh tanimë “Big Bite” është një lider në tregun shqiptar dhe këtu vjen pjesa më e mirë: Ky rrjet i famshëm i ushqimit të shpejtë iu bashkua së fundmi familjes së madhe të SnapFood.

Pra kujt i ka shkuar mendja për një pita-pita, specialitetin e famshëm të “Big Bite”?

Pita-pita konsiderohet ndryshe LEGJENDA. Eshtë super e shijshme falë mishit të grirë mbështjellë në formë roleje, shoqëruar me sallatë jeshile, domate dhe piten unike të “Big Bite” falë recetës së tyre sekrete.

Pita-pita, por edhe një larmishmëri pjatash të tjera mund t’i porosisni kollaj me SnapFood.

Porosite këtu

E vërteta është se karantina e këtyre 50 ditëve na ka bërë t’i kthejmë sytë nga ushqimi më shumë se asnjëherë tjetër. Çdo konsumator ka nevojë të dijë se po shërbehet me ushqime të kontrolluara dhe skuadra e madhe e “Big Bite” kujdeset për këtë.

Shija e produkteve në “Big Bite” është e pakrahasueshme dhe falë shërbimit Delivery askujt nuk do t’i mungojë pastërtia, ushqimi i freskët, cilësor dhe i ngrohtë. Siguria e ushqimit është përparësia numër 1 në “Big Bite”.


Porosite këtu

Jo më kot këto përgjegjësi i kanë dhënë mundësinë e shkëlqyer të zgjerimit në tregun shqiptar dhe përqafimit të secilit klient. Zgjedhja e shumë familjeve është “Big Bite” të cilët me besim të plotë plotësojnë edhe dëshirat për ushqimet e fëmijëve të tyre.

Zgjidh edhe ti këtë të premte “Big Bite” për vaktin tënd dhe aty do i gjesh të gjitha!