Ramazan në kohën e COVID-19: 5 ide ku mund të porosisni online Iftarin

Food Delivery
2 vjet më parë | Neps.al
Ramazan në kohën e COVID-19: 5 ide ku mund të porosisni online Iftarin

Ramazan në kohën e COVID-19: 5 ide ku mund të porosisni online Iftarin

COVID-19 ka ndryshuar së tepërmi qasjen tonë në muajin e shenjtë të Ramazanit. Të shumtë janë besimtarët në mbarë qytetet e vendit tonë, që përpos sfidave që mbart në vetvete kjo periudhë, respektojnë oraret e Syfyrit dhe Iftarit. Ky ritual i njohur tanimë kryhet nga shtëpitë e tyre dhe jo në shesh apo xhamia për të shmangur kështu grumbullimin e madh të njerëzve.

Teksa vendi është në fazat e tij të ngadalta të hapjes dhe distancimi fizik ende inkurajohet, rëndësia e të ngrënit mirë në vaktet përkatëse sigurisht që mund të thjeshtësohet edhe më tepër.

Për këtë arsye, Neps.al sjell për ju 5 sugjerime të mira se ku mund të porosini Iftarin në mënyrën më të sigurt të mundshme.

Emëruesi i përbashkët është sigurisht ushqimi me mish Hallall dhe asnjë pikë alkooli i përfshirë.

Konkretisht bëhet fjalë për:

Shtëpia e Qoftes 

Tek “Shtëpia e Qoftes” do të gjeni ushqim 100% hallall. Për çdo porosi transporti është falas! Nuk mungojnë gjellët tradicionale, supërat, sallatat dhe mishi i kontrolluar.

Nëse do të njihesh me menunë atëherë kliko këtu.

Sofra turke 

“Sofra Turke” ofron për të gjithë ju, kuzhinën tradicionale turke me ushqime të zgjedhura, cilësore, të kontrolluara e sigurisht 100% hallall.

Porosit Iftarin duke klikuar këtu

Ali Baba Hallall 

I vetmi dhe i pari Fast-Food tradicional arab, prej 25-vitesh tanimë në tregun shqiptar. Porosit pitet arabe apo shawarman e famshme duke klikuar këtu 

Pizza Ersi Hallall

Nëse për iftarin doni të shijoni një picë,  “Pizza Ersi” është alternativa e duhur. Kjo pasi proshuta dhe sallami që përdoret është 100% hallall.

Brothers Pizza Hallall

Spicy Sausage and Pepperoni Pizza - Table for Two® by Julie Wampler

Nëse dëshironi të shijoni një picë me salsiçe, sigurisht 100% me mish hallall, atëherë porosite këtu 

Mund të porosisni edhe pizzat tradicionale, por edhe ato më bashkëkohore si pica “Sole Mio” apo pica “Bianka”. Nëse dëshironi t’i shoqëroni me një birrë pa alkool, mjafton ta porosisni me një klik nga celulari juaj.

Të gjitha restorantet më lartë janë pjesë e një platforme të përbashkët që quhet SnapFood.

Konsumatorët meritojnë të shërbehen edhe në këtë kohë të vështirë dhe kjo është pikërisht ajo çka SnapFood bën. I shërben edhe agjeruesve, duke shpresuar kështu për shpërblimin e sakrificave të tyre, për një agjerim të lehtë e të pranuar!