Ju rrini në shtëpi a zyrë! “Muito by Otium” vjen tek ti falë SnapFood

Food Delivery
2 vjet më parë | Neps.al
Ju rrini në shtëpi a zyrë! “Muito by Otium” vjen tek ti falë SnapFood

Ju rrini në shtëpi a zyrë! “Muito by Otium” vjen tek ti falë SnapFood

 

Le ta pranojmë! Çdokush prej nesh me afrimin e çeljes së sezonit të plazhit kërkon të ketë në tryezën e tij më shumë sesa kurrë pjata të rafinuara të përbëra me ingredientë të shëndetshëm.

“Muito by Otium” së fundmi është pjesë e SnapFood dhe ky është padyshim një lajm fantastik!

Po pyesni veten përse?

“Muito by Otium” propozon dhe shërben plane të regjimit ushqimor të personalizuar sipas moshës, gjinisë, profesionit dhe aktivitetit tuaj fizik të përditshëm. Ushqimet jane të përgatitura me standardet më të larta të sigurisë ushqimore dhe çdo produkt është i shoqëruar me certifikatën përkatëse të origjinës. Higjienë maksimale, pa asnjë aditiv a shtesë plotësuese jo organike.

Çdo gjë që ju porosisni vjen në ambientin tuaj me paketim hermetik dhe antialergjik, duke shmangur në mënyrë absolute paketimet e aluminit që tjetërsojnë shijet dhe dëmtojnë shëndetin tuaj.

Ushqimi këtu është i përgatitur dhe dizejnuar profesionalisht nga shefi i njohur Arvin Kita. Të gjitha pjatat e freskëta ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja: nëse doni të humbisni peshë, rrisni nivelin e energjisë apo të qendroni të shëndetshëm.

Tek “Muito” çdo gjë përgatitet në kushte të larta të sigurisë ushqimore. Pajisur me lejen përkatëse, higjienë maksimale, shërbim të shpejtë, çmime të leverdisshme dhe sigurisht shije unike!

Ju rrini në shtepi a zyrë. “Muito by Otium” vjen tek ju! Mos prit, shkarko tani falas SnapFood dhe bëj porosinë tënde