Farmacia në shtëpinë tuaj një klik larg. Porosit gjithçka që u duhet fëmijëve në pak sekonda!

Food Delivery
1 vit më parë | Neps.al
Farmacia në shtëpinë tuaj një klik larg. Porosit gjithçka që u duhet fëmijëve në pak sekonda!

Farmacia në shtëpinë tuaj një klik larg. Porosit gjithçka që u duhet fëmijëve në pak sekonda!

Qendrimi i detyruar në shtëpi dhe limitimi i kohës për pazar na kanë bërë më shumë sesa kurrë t’i kthejmë sytë nga bota online. Tanimë shporta jonë e ushqimeve, por edhe ajo e produkteve farmaceutike mund të mbushet plot, nën komoditetin e smartphonit.

Nëse fëmijët tuaj, kanë nevojë për multivitamina, spray për hundët apo gojën, qumësht për të porsalindurit zgjidhja është tek SnapFood! 

Vitane Drops Amazon.com: Tantum Verde Forte Spray 15ml Throat Antiseptic ...

Nëse shkarkoni aplikacionin, brenda do të gjeni menjëherë “Farmacia 24 orë”, e cila ofron të gjitha produktet e sipërpërmendura, por edhe një listë të gjatë alternativash të tjera. Përmendim këtu edhe produktet kaq të domosdoshme për këto kohë siç janë dorezat, alkooli apo dezinfektantët e duarve.

Por nëse jeni ende në kërkim të opsioneve të tjera, atëherë zgjidhni “Api Alpharma”. Brenda do të gjeni produkte akoma më specifike për bebet tuaja.

Shmangni rradhën në famaci dhe rrezikun e të infektuarit nga COVID-19. Shkarko SnapFood dhe farmacia vjen me një klik në adresën tënde!